VÅRA TJÄNSTER  

Moström i Säter

Vi är ett mångsidigt företag som tillhandahåller alla typer av däckreparationer, försäljning av däck och fälgar, däckhotell och mycket mer. Vill du ha mer information om vad vi kan hjälpa dig med eller har någon fundering tveka då inte att ringa eller mejla till oss. Kontaktiformation och öppettidder hittar du under fliken kontakt

Däckförsäljning

Däckförsäljning

Att köpa däck och fälgar är en viktig investering som kräver goda råd från professionella yrkesmän. Vi tar hem däck från de flesta däckfabrikat. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får köpa däck och fälgar som passar din bil och dina önskemål bäst.

Fälgar

Fälgar

Vi har ett brett utbud av fälgar. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta de bästa fälgarna för din bil. Du ser ett urval av våra leverantörer här i listan till höger.

Urval av leverantörer
Specialfälgar
OCL Brorssons
Rautamo

Däckskiftning

Däckskiftning

Vi skiftar snabbt och enkelt dina däck. Inför de lagstadgade datumen för däckskifte (1 dec samt 15 apr) har vi oftast utökade öppettider för att du ska hinna få service. Vid däckskifte kontrollerar vi bland annat godkänt mönsterdjup, lufttryck och balanserar däcken.

Däckskiftning
Däckhotell

Däckhotell

Alla däck åldras men beroende på hur däcken förvaras så kan livslängden förlängas. Rengör dina däck ordentligt, fyll på med ett halvt kilo högre lufttryck och placera dem mörkt och svalt så åldras däcken långsammare.

Låter det krångligt, tar det för mycket tid eller har du inte möjlighet att vårda och förvara dina däck? Låt då oss på
Moströms Däck i Säter förvara och vårda dem åt dig. I priset ingår skiftning, tvätt och försäkring av dina däck.

Däcktvätt
Service  och reparationer

Service

Vi hjälper dig med att byta olja/filter, bromsar och andra mindre bilreparationer. Ring oss för bokning och prisuppgifter.

Vi är återförsäljare av Yuasa startbatterier.